Skaptobara е номер едно сред ресторантите в София според Трипадвайзър

Специално за Капана култовото заведение отваря с бургер, посветен на майните и още изненади за първите посетители

През последните години вълната на бургерите се превърна в мания и тя не подмина града под тепетата. Предупреждаваме, че буквално след дни нещата тук вече няма да са същите. Skaptobara отваря в Пловдив и дава силна заявка, че ще се превърне в най – предпочитаното заведение за почитателите на стрийт фууда.

Започнало съществуването си като място , в което да се събират приятели, днес вече бургерите им са се превърнали в нарицателно за най – добрия вкус сред феновете на тази храна. Свежата атмосфера, винаги усмихнатия персонал и концепцията за истински американски бар в сърцето на творческия квартал на Пловдив, са гаранция за отлично преживяване. Мястото вече е изрисувано с тематични графити и перфектно се слива със заобикалящата го градска артистична среда. Приготовленията текат под пълна пара и всички сме нетърпеливи за едно от най – очакваните места във Филибето.

Официалното откриване е на 24.03.2018 от 19 часа. Адресът – Йоаким Груев 24. В чест на Skaptobara 2 в Капана ще се празнува с новия месечен бургер Skapto Майна Филибето със свежа салата Айсберг, апетитно телешко, паниран кашкавал в хрупкав тортила чипс, сочно пилешко месо, резенчета кисели краставички и домашен бургер сос. Така че взимайте мадамите, бамбините, хиените, барабите, трамбовайте и идвайте на густото, майни в Капана! За първите 50 клиента ще има безплатни скаптобургери, а на разположение е и богата селекция от бири.

За повече подробности може да последвате събитието във Facebook.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…