Авторският спектакъл на Камен Донев „Работно време” идва в Пловдив на 27 юни, петък, в кино „Орфей” от 21 часа. Комедията с трупата на Народния театър е пародия на латино сериал. На сцената страдат по латиноамерикански и се радват по балкански до болка познати нашенски типажи. В дома на Стефчето и Венко (Мария Каварджикова и Антон Радичев) пристигат гости – отколешни емигранти, но покрай тях ги навестяват и други забележителни чешити: тъстът философ Едуард и тъщата, достолепен съсед и завеяният му син, италианска съпруга – жертва на домашно насилие, бившата секретарка Венера – уволнена, задето е „осъществила орална любов” в офиса, но пък станала известна певица. Комични детайли от битието със запазена марка „Камен Донев”!

Билети за комедията „Работно време” се продават на кино „Орфей”, в Билетен център пред Общината и в Билетницата в Мол Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…