Рожден ден празнува култовият Бали клуб. Китното местенце в сърцето на Капана ще отбележи своята 16- та година. Бурното парти ще бъде на 21 юни. И съвпада със старта на фестивалите в Капана. А Бали клуб е емблематична част от целия квартал вече цели 16 години. За да поздрави рожденика, в клуба ще акостира Electriksoul. Той ще поднесе своя подарък като забавлява цяла вечер гостите на birthday партито и не ги остави и за секунда да скучаят.
Останалата част от гостите обаче не е нужно да носят нищо друго освен доброто си настроение, широките усмивки и танцовите си умения. Защото партито ще бъде щуро, както подобава на всеки тийнейджър.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…