Фестивалът ONE DESIGN WEEK 2014 ще започне подобаващо на 20 юни, от 21:00 часа с парти на открито, при това не къде да е, а на паметника Альоша. Събитието ще посрещне всеки, който се интересува от фестивала и иска да се позабавлява с хубава музика на върха на Бунарджика.  Ще гостува известният канадски музикант и продуцент Дан Бодан, който обича да смесва експериментален електронен данс с обикновени, романтични любовни песни. През последните две години той издава поредица от сингли включително с Alexis Taylor от Hot Chip, а в Пловдив няма начин да не пуска неща от новия си албум с нюйоркския лейбъл DFA Records. Входът за събитието е свободен, а партито обещава да е паметно.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…