Руската гиманстичка и танцьорка Олга Костерина беше в България, за да представи своето шоу „ALTERNATE ENDING“ на родната ни сцена. Измежду репетициите си, обаче, тя успя да намери време, за да направи един Work Shop в Руската гимназия. Беше много интересно, а децата с желание и интерес гледаха етюдите, които тя представи, разказа директорката Мариана Димитрова. Описва Олга като един млад и мил човек с изключително толерантно държание към учениците, което е допринесло за невероятното им изкарване. Изучавайки засилено руския, за всички е било удовослтвие да се докоснат до носител на езика. Заливали са Олга с въпроси, а тя с радост е отговаряла на всеки един от тях. Сред всичките таланти в Руската има и много танцуващи и за тях е било не само приятно, но и полезно да се докоснат до човек от световната сцена.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…