Корейският артист Пууунг успява да улови в творчеството си онези малки моменти, които правят любовта истинска. В една връзка ежедневните взаимоотношения са много по-важни от тези по празниците и не бива да забравяме това никога. Чаша чай, прегръдка или дори целувката за чао – във всичко това се крие магията на любовта.
Любовта е нещо , с което всеки може да се свърже. Любовта идва по начин, който лесно можем да пропуснем в ежедневието си. Така че  се опитвам да намеря смисъла на любовта именно в нашето ежедневие и да го превърна в произведение на изкуството, пише Пууунг в социалните мрежи.
Погледнете целия списък с картинки. Коя улавя най-добре значението на любовта за вас? В коя може да видите части от вашето собствено ежедневие, които заслужават повечко внимание от това, което им отделяте?
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…