Наричаха го Магаренцето. Беше малък, бял и очукан. A мечтаеше да прилича на любимия си супергерой – Хайванчето. Един ден Магаренцето срещна екипа на Майна Таун и те сбъднаха мечтата му. Татуираха го с комикси.

 

Така започва първият епизод на сериала „Татуирани автомобили“ – в ютюб канала на Mайна Town. А ако случайно видите покрай вас да минава автомобил облепен с комикси, то той най-вероятно е един от осемте участника в новото уеб риалити „Татуирани автомобили“.

 

Шоуто е идея на комикс артистите от „Майна Town“ подвизаващи се в града под тепетата. В него ще бъдат представени атрактивни автомобили от пет града на България, подбрани от специално жури, за да бъдат смело нашарени с нови щури визии.

 

Всеки епизод ще преобразява различно возило по нестандартен начин, а за сладка награда и по-голяма сигурност в летните пътешествия колите ще се сдобият и с комплект нови гуми. Зрителите ще могат да се насладят на забавните моменти в канала на Maina Town в You Tube, където предаването ще се излъчва на всеки две седмици.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…