Предаването „Молескин“ ще представи още един от новите креативни обитатели на Капана, които спечелиха конкурса на „Пловдив 2019“ за безвъзмездно отдаване на десет помещения. Този път ред е на Стефан Колев, по-известен с псевдонима си Skill. Ако не сте били на негово парти или не сте виждали името му по плакати из града: той е диджей или най-общо казано, занимава се с музика в много разнообразни направления. Съвсем скоро той отвори и първия в Пловдив Дом на плочата Soul Searchin’, където всички почитатели на винила могат да намерят своя малък оазис със стотици плочи.

Днес от 17:00 в „Молескин“ по Радио Пловдив Стефан Колев ще разкаже повече за себе си и за работата си. Както всички гости досега, той също ще представи любимата си музика с тази разлика, че всички композиции са изцяло авторски – негови и на негови приятели музиканти. Много от песните ще звучат за първи път в ефир, така че не го пропускайте!  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…