Тази седмица в „Молескин“ по Радио Пловдив ще можете да чуете Стефан Горанов, с когото екипът на предаването ви срещна още през декември в коледния си брой на живо от квартал Капана. Стефан Горанов е създател на списание „Канапе“ и едноименното студио. В последната година той стартира мащабния си проект „Инкубатор“, който цели да привлича все повече креативни хора в Капана и да преобрази квартала в истински творчески център. Проектът „Инкубатор“ само за година „окупира“ ул. „Братя Пулиеви“ и сега обхваща: галерия, споделено работно място, пространство за ателиета на артисти, а в края на март ще се открие и Sound Trap – място за концерти и музика.

Слушайте „Молескин“ днес от 17 часа, за да разберете повече за Стефан Горанов и неговите креативни идеи за Капана. Разбира се, ще можете да чуете и някои от неговите любими песни. Тези, които пропуснат предаването днес, ще могат да наваксат в неделя от 19 часа или на страницта на „Молескин“ в Mixcloud (https://www.mixcloud.com/moleskin/).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…