Писателят празнува 51-я си рожден ден и 15-годишнината на клуба си

Две торти и две дузина приятели за лазарника

Александър Секулов празнува с две торти и две дузини приятели двоен повод снощи. Писателят чества 51-вия си рожден ден и 15-годишнината на клуб Петното на Роршах в ресторанта към него- Малкия двор. Даровете бяха по две, питиетата бяха по две, хапването и танците също. И, естествено, теренът на партито бе на две нива- горе в Петното и долу, със специалните гости за рождения ден на култовия клуб- Freestyle. 

Пъргаво перо, красиви метафори и съвършени приключения, всяко като за роман, пожелаха на  Сашо. Той пък поиска да е винаги сред толкова много приятели. От театъра получи жилетка, да го топли докато работи с пореден драматургичен текст. От журналисти получи новата тава на Пинк Флойд The Endless River, за да се носи вечно по реката на въображението. Изненадаха го още с ръчно скроен тефтер за вписване на мигове. Той бе „оцапан” още снощи. В него със сигурност влезе моментът, в който Секулов духна свещите на личната си торта заедно със сина.

Всичко това се случи горе, долу в Петното време и тишина за сантименти нямаше- там властваха музиката и танците. Твърде свързаните с клуба музиканти от Фрий Стайл се събраха в оригинален състав и забиха като за Грами. Китаристът на Лили Иванова Ангел Дюлгеров припомни пред меломаните, че е започнал именно от клубната сцена, а Бобо маркира новото звучене на бандата. Дори невещите в нумерологията фиксираха съчетанието на 5 и 1 в двата повода на Секулов, а той обяви, че танцува и с двете цифри.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…