Тази седмица гост в "Молескин" по Радио Пловдив ще бъде Мартин Илиев - един то първите слушатели на предаването, приятел на екипа, етнолог и диджей. Той ще представи не само някои от своите любими песни, но ще разкаже и за работата си в култовото арт зведение - Артнюскафе. Ще представи и поредния голям проект на Артнюскафе - коледното парти "Всички заедно сега". На 25 декември в Стейдж 51 Артнюскафе събира всички свои приятели и изобщо хора, решили да се откажат от домашния уют на Коледа.
Следващата седмица ще бъде особено вълнуваща за предаването "Молескин". За първи път то ще се излъчи наживо и то не от студиото на Радио Пловдив, а от бар "Баския" в квартал Капана. На 19 декември, петък, от 17 часа ще можете да не само да чуете предаването в ефир, но и дойдете и да се запознаете с екипа и гостите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…