Бутиковата къща за гости е продължение на идеята за приятен и бавен бохемски живот в Пловдив

Създателите на превърналия се в култов за Пловдив бирен бар „Котка и мишка”, който бе в основата на прераждането на Капана, продължават да развиват концепцията си за естетика с ново бижу - къща за гости Mouse House. Отново в сърцето на творческия квартал „Домът на Мишката”,  е естествено продължение на идеята за приятен и бавен бохемски живот, която според собствениците е най- големият актив за качествен туризъм в нашия град.

Mouse House е бутикова къща за гости, намираща се на тиха улица, но в същото време на възможно най – добрата локация в топ центъра на града и в непосредствена близост до най – големите забележителности. Тя представлява артитектурно бижу в самото сърце на квартала на творческите индустрии Капана, в което дизайнът на студиата е вдъхновен от културата, изкуствата и занаятите в района.

Mouse House е истинска наслада за сетивата и пресъздава огромната страст на собствениците към дизайна, изпипан до най– малкия детайл от талантливите пловдивски архитекти Архабитс. Те с изключително уважение и внимание реновират вътрешната част на 100 – годишната къща и я разделят на отделни студиа, всяко с индивидуална атмосфера и абсолютно самостоятелно. Има места, на които просто ти е хубаво, зареждат те позитивно, уютно ти е и не търсиш обяснение, защото се носи усещането не само за почивка и отмора, но и за дълги бохемски вечери и богат културен живот.

Името е директна препратка към „Котка и мишка”, защото Mouse House е предназначена точно за онези хора, идентифициращи се с идеята, която култовият пловдивски бар и Капана въплъщават –страст към различното и неконвенционалното.
Повече снимки и информация може да намерите на: https://mousehouse.bg/

 

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…