Ето че и таз годишната кулинарна битка за призовете на Национална кулинарна купа България 2016 наближава.

Очакват ви интересни дисциплини и нови предизвикателства. Освен калсическите дисциплини за 'Най-добър Кулинарен отбор на България", за" Най-добър Готвач на България", за Най-добър Сладкар на България", също така и Най-добър Карвинг декоратор", разбира се със съдействието на Българската асоциация на пицарите, ще се преоведе и годишната надпревара за "Най добър Пицар на България" ще има и няколко нови предизвикателства.

Ще започне с няколко 45 минутни дисциплини за приготвяне на Телешко, за втора поредна година ще имаме и атрактивна дисциплина за приготвяне на паста с Италианско сирене, с помоща на фирма Делита трейд, а тази дисциплина е премирана и със специална награда, пътуване до Италия за двама. 

Също така по време на Националан Кулинарна Купа 2016г., ще се проведе и сладкарския семинар ТРАНСФОРМАЦИИ лично от Ради Стамболов и Борислав Екзархов.

Бариста състезание за любители и обучителен семинар за богатството на хляба и неговите тайни.

Очаквайте още подробности и следете нашите новини тук и на сайта ни: www.bapc.bg

За въпроси ни намерете на следните телефони:

0898624228 Петър Николов

0897854720 Красимира Славкова

И тази година по време на състезанието ще се състои Панорама за “ Най-добър млад готвач”,”Най-добър млад хлебар,сладкар” ,“ Най-добър млад сервитьор “, “ Най-добър млад барман “ и “ Най-добър млад карвинг декоратор“ на Министерството на образованието, младежта и науката.

НАЦИОНАЛНА КУЛИНАРНА КУПА БЪЛГАРИЯ 2016: 21-23 Април 2016г. Международен панаир Пловдив

Начало: 07:00 часа

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…