Обичате ли да танцувате? А обичате ли пъстрите и интересни фестивали, които заливат с усмивки и въодушевление цял Пловдив?

Че кой не ги обича! Съвсем скоро, на 17-ти започва и танцувалната седмица на Пловдив – One Dance Week. Артисти от цял свят ще се съберат на една земя, за да покажат какво се случва на сцената на танца.

Зашеметяваща хореография, великолепна музика и чувство, изразено чрез движенията на тялото – това ще ни очаква след по-малко от две седмици.

КАПАНА.БГ обича дейните хора на града под тепетата. Ние обичаме всички, които се грижат за това, градът ни да е един от най-прекрасните в България. Поради тази причина ви подаряваме 2 двойни покани за почти всички представления, така че вие и вашата половинка или приятели да се забавлявате с танцовото изкуство от цял свят.

За да се сдобиете с поканите, трябва само да изпълните няколко простички стъпки:

1. Да харесате страницата на КАПАНА.БГ във фейсбук

2. Да споделите тази публикация в социалната мрежа

3. И последно - да коментирате под публикацията в мрежата, за да ви включим в надпреварата.

А следващия петък (16-ти), ние от КАПАНА.БГ на случаен принцип ще изтеглим двамата късметлии, които ще отнесат със себе си вълшебните пропуски.

Усмихвайте се, бъдете слънчеви, танцувайте и нека лошото време не ви пречи!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…