Безплатна тренировка на открито организира в събота - 29 април, от 10:00 до 11:00 ч. до Братската могила в Пловдив Сдружение „FunctionalFi7Army”.

По традиция сдружението прави безплатни тренировки на открито през почивните дни. Интересът е огромен сред групите във Facebook и всеки следващ път участниците в спорта на чист въздух се увеличават.

Сдружение „FunctionalFi7Army” е с нестопанска цел и изцяло се уповава на развитието и популяризирането на спорта в частност функционалния фитнес, като част от физическата култура, за обединяване на творческите усилия на спортисти и граждани. Участниците в провелите се досега тренировки на открито не са само млади, здрави лица, но и представители от различни възрасти – деца и юноши, възрастни и стари хора, хора с нисък физически капацитет, с повишен здравен риск, хронични заболявания и др.

Основните цели на този тип физическа активност са повишаване на физическия работен капацитет и запазването му на високо равнище с напредване на възрастта, устойчивост към стреса, профилактика на социално-значимите заболявания, подобряване качеството на живот при хора с хронични заболявания, задоволяване на естетически потребности и др. Но кои са всъщност „FunctionalFi7Army”?

Седем млади мотивирани личности, които имат за цел да запознаят обикновения човек със спорта като здраве, да развият всеки спортист независимо от спорта, който практикува, в атлет, да покажат правилния и здравословен път към изграждане на един тонизиран и продуктивен човешки организъм.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…