Заповядайте на празничен Великденски концерт организиран от предаването "Ася в страната на талантите" и Община Пловдив, Дирекция "Спорт и младежки дейности". Участват талантливи пловдивски изпълнители - от малки до големи! Гостуват ни и "танцови" таланти. В Страната на талантите, особено на Великден, ще е весело, песенно и неустоимо хубаво!

Великденскотото настроение е при нас!

А за публиката, ще има томболи и весели предизвикателства! Намислете най-доброто пожелание-послание за този ден и заповядайте при нас, за да го изпишете на НАЙ-ГОЛЯМОТО ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ, което ще до нашата сцената! Специални благодарности на Dunapack Tavria Packaging, които изработиха яйцето за талантливия ни концерт ВЕЛИКДЕНЛАНДИЯ! 

Очакваме ви от 12:15часа, на открита сцена пред Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…