Студентите от „Графичен дизайн и фотография“ впечатлиха публиката със страхотни презентации (ГАЛЕРИЯ)

Смели идеи, убедителна творческа реализация и успешни презентации отличиха дипломните проекти на 18 бакалаври от курса на доц. д-р Никола Лаутлиева и асистент д-р Александър Гьошев от специалността „Графичен дизайн и фотография“ в АМТИИ. Те са представени на двата етажа в Градската художествена галерия на ул.“Княз Александър I“№15 и могат да се разгледат от всеки посетител до 12 юли. 

Повечето работи получиха отлична оценка от изпитната комисия, а ръководителят на Катедра „Приложни изкуства“ в АМТИИ доц. Лаутлиев поздрави дипломантите за техните талант и постоянство през годините на обучение. Той специално благодари на  преподавателите им, че за четири години са успели да изградят истински професионалисти. Абсолвентите са напълно готови да бъдат наети да изпълняват творчески задачи в корпоративния дизайн, в областта на плаката и книгата, както и в сферата на фотографията, убеден е доц.Лаутлиев. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…