Независим български бранд за облекло и аксесоари

Те са възвращенци, прибират се от Лондон в края на 2014-та и две години по-късно се нанасят в Капана, където стават бащите на градската младежка мода. Никой почитател на ърбън модата не може да се лиши от  техен артикул. Градския стил на тениските и суитшърите им печели все повече фенове с типичния майна елемент.

Димитър, Веселин, Петър и Георги създават уникална марка тениски, вдъхновени от личното им усещане за бунт. Тяхната история разказа Под тепето ТУК преди време. 

За тях, на първо място е качеството и точно поради тази причина използват италиански дрехи, върху които е поставен най-висококачествения ситопечат, който не се променя с времето, дори да изтормозите дрехата от носене.

Как първият магазин на пловдивският бранд Philly отвори врати и обедини българските ъръбн модни брандове в общо помещение в Квартала на творческите индустрии четете в Капана.бг.

Работно време:

от вторник до неделя

11 – 15 часа

16 – 20 часа

Понеделник – бичи айляк

Адрес: „Хр. Дюкмеджиев“ 1

088 90 155 93

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…