Ако си мислите, че това е просто магазин, който предлага стотици видове насипен чай – бъркате се. Ако пък сте на мнение, че е заведение – не е само това. „Чаената къща“ е малка двуетажна къща, в сърцето на ул. „Абаджийска“, която изцяло е посветила духа си на чаената култура.

В „Чаената къща“ ще откриете над 200 вида чай от всички възможни континенти. Не се безпокойте, ако се объркате от екзотичните чайове като морска сол, шафран, чили или шампанско. Благодарение на дългогодишния си опит – това е най-старата чайна в България – собствениците веднага ще отгатнат какво ще ви хареса най-много.

Освен че можете да си изберете един или няколко от стотиците различни видове чай, които се предлагат там, можете да си вземете още пръчка канела или ванилия, порцеланов чайник и всичко, което би могло да ви бъде необходимо по време на подготовката за този ритуал. Междувременно, имате възможността и да си поръчате чаша чай, която да бъде запарена пред вас и да я изпиете спокойно на втория етаж.

Адрес: ул. „Абаджийска“ 10

Работно време: понеделник до петък – от 10 до 19 часа

Събота – от 10.30 до 18 часа

Неделя – почивен ден

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…