Не изпускайте гостуването на пазарджишкия театър на 17.03 /вторник/ с представлението ни "Телефонен звън от миналото" в ДНА от 19.00 ч.

Ако сте сведени до ръба на оцеляването?
Ако са Ви отнели любовта на живота?
Ако са Ви откраднали гениална идея за милиони?
И ако за всичко това е виновен Вашият най-скъп приятел?
Ще изпуснете ли шанса за реванш?
Граф Монте Кристо ли е Вашият пример за подражание?

На всичките тези въпроси ще получите отговор като посетите нашия спектакъл по блестящата комедия на Анатолий Крим „ Телефонен звън от миналото“

Един млад човек, ненапразно смятан за „компютърен гений”, се занимава с продажба на крадени джиесеми. Той също се чувства окраден. Отнели са му не само идеите, но и жената, която обича. Сега една случайност предлага шанс, като че ли за пълен реванш: милиони в задгранична банка, връщане на загубената любов. Дали обаче второто е възможно? А без него има ли смисъл първото? Кой е участвал преди 15 години в измамата? Дали само най-близкият му приятел? Жената признава, но и оправдава участието си. 

Гонитбата на успех понякога се оказва по-безсмислена и от илюзорното преживяване с помощта на секстелефон.

В ПОСТАНОВКАТА НА ПАЗАРДЖИШКИЯ ТЕАТЪР ГОСТУВА АКТЬОРЪТ ИВАН РАДОЕВ, ЙОАННА МИКОВА, ГЕОРГИ КЕРМЕНСКИ И ИЛИАНА ЛАЗАРОВА

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…