Премиерната постановка „Безумна нощ” ще гостува в Дом на културата „Борис Христов” на 14 декември. Валентин Танев влиза в една от главните роли, но седи и зад самото представление по пиесата на Рей Куни. На сцената ще видим цяла плеяда звезди от театъра- Красимир Ранков, Мариус Донкин, Стефка Янорова, Кирил Кавадарков, Дамян Тенев, Анна Симова, Явор Костов, Иванка Шекерова.

„Безумна нощ” е блестяща комедия на ситуациите. Една нощ в Лондон, в  хотел „Уестминстър”, в стая 648, която е обзаведена в стил „Риджънски”,  на шестия етаж...
Следват неочаквани събития и много смях. С перфектна актьорска игра и няма как да не е така с този звезден състав.
Американски журналист пише, че това е пиеса-десерт: бърза, остроумна, лека, с хрупкави персонажи и достатъчно обрати за всеки вкус.
Наричат Рей Куни „Кралят на комедията”. Автор е на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.

БИЛЕТИ НА ЦЕНИ ОТ 10 ДО 18 лв. в билетен център пред Общината.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…