Хилда Казасян, Васил Петров, Бобо Йоцов и триото Христо Йоцов, Живко Петров и Димитър Карамфилов заедно с оркестъра на Опера Пловдив представят концерт-трибют  „С музиката на Вили” на 22 март от 20:30 часа в Дом на културата.   С името на Вили Казасян са свързани златните години на Бигбенда на БНР, фестивалът „Златният Орфей”, конкурсите „Мелодия на годината” и „Тромбата на Вили”, както и едни от най-популярните български песни. За първи път в България песните ще прозвучат в нов аранжимент за голям симфоничен оркестър. Диригент на проекта е Константин Добройков.

„С музиката на Вили” е част от традиционния Пролетен бал в Операта. Преди концерта във фоайетата на Дом на културата ще има музикални изненади, танци ичаша вино за зрителите.

Билети се продават на касата на Концертна зала, в Билетен център пред Общината и онлайн в ивентим.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…