Супергрупата забива на Античнияна 12 септември

Супергрупата ФОНДАЦИЯТА ще дебютира в Пловдив в средата на септември. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изнесат своя първи концерт в това изключително музикално обединение под тепетата на 12 септември. Те ще забият на древната сцена на Античния театър в Пловдив. След две мащабни турнета в САЩ и Канада, Европа, Нова Зеландия и Австралия звездните музиканти ще изпълнят любимите песни на поне три поколения българи за първи път пред пловдивска публика.Цените на билетите са от 10 до 40 лева и се откриват в Билетен център Пловдив, като и в в http://www.ticketportal.bg/.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…