В настроението на предстоящия празник на българската просвета и култура, Младежки камерен оркестър „Франк Мартен Плейърс” посвещава майския си концерт на българските учители. С музикален букет от шедьоври на Хендел, Хайдн, Холст, Андерсон, Големинов, младите музиканти изразяват дълбока благодарност към съзидателите на доброто ни бъдеще, превърнали деня на Светите братя Кирил и Методий в най-светъл национален празник.

Оркестър „Франк Мартен Плейърс” е сформиран от ученици на НУМТИ „Добрин Петков” Пловдив, с художествен ръководител Пламен Проданов.
Благодарственият концерт за българските учители ще се проведе на 23 май /събота/ от 19:00 часа в Дом на културата „Борис Христов”.
Билети за концерта се закупуват на място, от Билетния център пред Община Пловдив, от Мюзик център на ул."Отец Паисий" 3, както и в мрежата на Eventim, на цена от 5 лв.
Вход свободен за пенсионери, студенти, ученици и деца до 7 годишна възраст

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…