Звездата прати писмо в бутилка по река Марица в Пловдив

Античният танцува на стингово реге с Шаги

Трихълмието, скалите и мраморните пейки на Античният театър отдавна не са били свидетели на такова стълпотворение и фен маса. Хиляди хора от различни точки на света пеят с един англичанин в Пловдив.

На концерта си на древната сцена Стинг излезе заедно с Шаги. Двамата изпълнят песни от съвместния си албум 44/876, който излезе на 20-ти април. Феновете са екзалтирани и с изключително удоволствие припяват със звеиздите в брилянтния спектакъл.

По-разгорещените вече танцуват в неповторимата атмосфера на Античния стингово реге с Шаги.

Даже времето се смили над публиката и журналистите, но не и органигзаторите от СМЕ. Влизането не мина без проблеми.

Двата концерта на Стинг в Пловдив днес и утре са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития за 2018 година.

Видеа с атмосферата от събитието може да видите в Под тепето.

 

Очаквайте подробности

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…