На 27, 28 и 29 май, Летният театър става средище на качествената и неподправена Рок музика

Този уикенд ще се случи поредното музикално събитие в Пловдив, включено в Културния календар на града за 2022 година. Традиционният "PolineROOOCK festival - 2022" се провежда всяка година без прекъсване и това негово издание е 15-то по ред. В продължение на 3 дни - 27, 28 и 29 май, Летният театър на Бунарджика ще бъде средище на рок музиката. Участниците тази година са от три държави, в това число от Пловдив, София, Сърбия и Гърция.

В първия ден – 27 май, програмата набляга на по-твърдия звук с групите ZUUM, Roots of Disease, Sex Junkie i Decibel.

Втората вечер – 28 май е посветена на любителите на класическия хард и хеви стилове! Гости на сцената на театъра ще са The Big Deal  от Сърбия, George Gakis & Troublemakers и чудесните участници от тазгодишното издание на "България търси талант" - DeAdMaG!

Третата вечер – 29 май е посветена на феновете на танците и купона. Сценични домакини, които ще вдигнат настроението на MAX са групите Фабричен дефект, AntyStres, Madhouse Room, Blue Lemon!

Стартът на концертите всяка вечер е 19.00 часа, а финалът - малко преди 23.00 часа. Вратите на театъра отварят в 18.00 часа.

Входът е СВОБОДЕН, благодарение на финансовата подкрепа на Община Пловдив, както и на останалите спонсори на рок събитието.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…