„При представянето на книгата „Из обществения и културния  живот на Пловдив през Възраждането и след Освобождението” на 26 ноември 2013 г., обещах на моите приятели, читатели и колеги, че имам намерение да събера много от моите още неиздадени материали във втора книжка”.  

Е. Емануилова

След две години неуморен труд се появи и втора част от книгата на Евдокия Емануилова. Човек с много опит и познания за историята и литературата свързана с града. Книгата е сборник от литературно обществена история на големи български личности оставили своята диря в бурния живот на  Пловдив през  периода на Възраждането и след Освобождението.

Премиера на книга втора от „Из обществения и културния живот на Пловдив през Възраждането и след Освобождението” 

На 9 февруари/вторник/  от 17.30 часа

в  Конферентна зала на Народна библиотека „Иван Вазов”

Книгата и авторката ще представи доц. Владимир Янев

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…