Поредица български филми подготвя LUCKY Дом на киното за откриващия уикенд на Пловдив като Европейска столица на културата през 2019 година. Събитието съвпада и с организирания на 13 януари Ден на българското кино под патронажа на Националния филмов център. Всички български филми ще бъдат на промоционална цена от 5 лв, а във връзка с очакваните чуждестранни гости ще се прожектират и с английски субтитри.

На част от прожекциите ще присъставт и специални гости. За филма „Възвишение“ на 12 януари в Пловдив ще пристигне режисьорът Виктор Божинов. LUCKY Дом на киното ще раздаде и специални награди за някои от гостите – 1 Blu-ray диск от специалния бокс-сет на филма „Възвишение“, 2 книги „Възвишение“ на Милен Русков и плакати с автографи на Алек Алексиев, Стоян Дойчев и Виктор Божинов. Екипът на LUCKY подготвя и още изненади за прожекциите в събота (12 януари) и неделя (13 януари).

На 13 януари сутринта се подготвя и специална детска програма. Най-малките ще могат да гледат 4 филма със свободен вход за деца и промоционален билет за възрастни от 4 лв. Два от филмите са любимите световни заглавия „Пепеляшка: Тайната на принца“ и „Крадци на ядки 2“, а другите два – нови български детски заглавия: „Лили Рибката“ и „Случаят Кюри“.

 

Вижте пълната програма:

 

12.01 /събота/

14:45 ч  ВЪЗВИШЕНИЕ

17:15 ч  БЕЗКРАЙНАТА ГРАДИНА

19:00 ч  8‘19‘‘

 

13.01 /неделя/

11:00 ч  ПЕПЕЛЯШКА: ТАЙНАТА НА ПРИНЦА

11:15 ч  ЛИЛИ РИБКАТА

13:00 ч  КРАДЦИ НА ЯДКИ 2

13:15 ч  СЛУЧАЯТ КЮРИ

15:15 ч  ДАЛЕЧ ОТ БРЕГА

17:00 ч  ДЪВКА ЗА БАЛОНЧЕТА

19:00 ч  ВЕЗДЕСЪЩИЯТ

21:15 ч  ХРИСТО

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…