С огромен успех, много настроение и атрактивна програма Вяра представи новия си талантлив и въздействащ проект

Пътуващата ѝ изложба ще посети три от районите на града, започвайки с центъра

 

 

Третата фотоизложба на фотографа Вяра Антонова, която е част от нейната дипломна работа, към АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" ще бъде една пътуваща изложба, с цел да се избегне струпване на публиката. Тя ще посети три от кварталите на града, започвайки с центъра, където бе открита преди два дни. След това ще бъде изложена в Кметството на Район Западен и накрая в Ж.Р. Тракия.
В Дом на културата "Борис Христов" пристигнаха най-различни хора - режисьори, галеристи, учители, приятели и любители на изкуството "Фотография".
Заглавието на изложбата
"M.A.S.K." e "Me And Self Knowledge" и означава "Аз и себепознанието". Това е лична тема на авторката, за пропуснатите възможности, в които сме се съмнявали в себе си.

 

"Сложете си маската!" - каза тя. "Бялата маска на безстрашието. Не за да сте фалшиви, двулични или за да се предпазите от вируса. Прикрийте вашите съмнения и се целете високо!". Тя представя историите на три момичета, които неосъзнато са слагали своята маска и са постигнали целите си.
Програмата на откриването започна с изпълнение  на Танцова школа "Терпсихора", с ръководители Цветомира Гълъбова и Иван Гълъбов. Те представиха танц "Маски", от който се е вдъхновила Вяра, да заснеме този проект. Талантливата цигуларка Лора Петрова омагьоса публиката с прекрасното си изпълнение. На изложбата присъства и  курсовият ръководител на авторката - фотографът Соня Станкова, която изказа възхищението си от изложбата. Вяра водеше цялата програма, като накрая завърши с нейно изпълнение на песен. Вълнуващо и истинско преживяване, публиката беше впечатлена от нестандартното откриване на изложбата и от красотата на фотографиите.
Фотоизложбата може да бъде разгледана до 14 ноември, всеки ден, от 8ч. до 20ч. в Дом на културата "Борис Христов".

 

Проектът "Арт Обектив" с изложбата "M.A.S.K.", е реализиран по програма „Творчески инициативи“ с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…