Всички независими производители и любители на крафт бирата се стичат в града под тепетата за пенливия фестивал

Девет пивоварни, три магазина, две заведения и един коктейл бар очакват гостите на биреното събитие на пролетта 

ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ стремглаво връхлита любимия Пловдив с невероятна програма и още по-страхотни гости. Девет пивоварни се обединяват зад идеята за популяризирането на крафт пивото у нас, което намира все по-многобройни почитатели. Бял Щърк, Гларус, Диво Пиво, Хилс, Трима и Двама, Йегерхоф, Айляк, Шипка и Капана бира ще се подслонят в Капана и ще ви вкарат в капана на бирата този уикенд. Пивоварите ще представят хмеловите си еликсири на  къщички и щандове на открития паркинг на улица „Константин Стоилов” 32.

Пивоварна „Двама и трима“ прави своя дебют в античния град именно на ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ, където ще изненада почитателите на пивото с две нови наливни бири.

В двудневния фестивал, своето заслужено място ще заемат и няколко магазина и заведения, които се грижат за популяризирането и разпространяването на крафт бирената култура у нас. Директно от столицата се включват магазините, „100 бири“ и „Брюфория“, посрещнати от своите пловдивски колеги от „Бийр шоп“. Към тях, директно от морската ни столица, пристигат „Авери“-те на крафт пивото по брега на морето.

Няма как да не споделим и заведенията, които си подадоха ръка в името на доволните клиенти. Това са биреният бар в сърцето на Капана „Котка и Мишка“ и софийските съмишленици от „Канаал“.

В рамките на двудневния фестивал на бирената крафт култура, сладкарница „Стената“ ще ви предложи апетитно хапване, а пловдивският барман миксолог Михаил Узунов отваря цял коктейлен бар, в който ще ви предложи изкушаващи напитки с краф пиво.

ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ ще се проведе на 20 и 21 май от 12:00 22:00 часа в събота и от 12:00 до 18:00 часа в неделя. Мястото е паркингът на ул. „Константин Стоилов“ 32, а музикалната програма е неизменна част от събитието.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…