В четвъртия, последен ден от Street Food & Music Festival, гостите на фестивала ще се насладят на разнообразна музика, кулинарни демонстрации, стендъп комедия, театър, игри, работилници, вкусна храна и напитки! Най-добрите Street Food готвачи в България и ще демонстрират новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти и музиканти ще сготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат за своите тънкости в кухнята.

 

Хранителната арена ще бъде допълнена от множество барове, а паралелно с фестивала ще се проведе и Street GIN Fest,  в която ще откриете интересни напитки от най-добрите марки и барове в Пловдив.

 

 

 

А представлението, което ще видим днес от 11 часа на фестивала е „Разбойническа история“ – куклен спектакъл за деца над 5 годишна възраст. Това е адаптация по едноименната приказка на чешкия автор Карел Чапек.

 

Чрез класически площаден куклен театър на параван и кукли “петрушки” се връщаме в една стара епоха и проследяваме разказ за един разбойник и неловкото положение, в което е попаднал.

 

Той е възпитан, учтив и вежлив, но едно негово обещание оплита живота му и създава много абсурдни и трудни препятствия. В тази магия ни водят трима разказвачи-разбойници, които с хумор и карикатурни образи предават легендата за разбойника Вагабондо от поколение на поколение!

 

Участват: Красимир Кирчев, Мила Китанова, Георги Георгиев; Сценограф: Илина Стефанова; Музика: Пламен Петков; Режисьор: Коле Китанов.

 

В детската зона в същи час започва „Опознай света, чрез своите интуиция ум и фантазия“ - Умение за работа в група, за изслушване и споделяне, даване воля на собственото мислене чрез зададена предварителна тема за деца от 6 до 9 г.

 

В 12 ч. започва Магическо детско шоу, а в 12,30 е работилницата по занимателна математика.

Следобеда и до края на деня има още много кулинарни работилници, демонстрации и представления. Входът е свободен за всички събития от програмата на фестивала може да разгледате тук.

Концертната програма стартира в 20 часа с Обратен ефект и Милена.

 

Събитието се организира с подкрепата на Фондация „Пловдив 2019“.

26 юли 20 г.  на пл. Централен, зоната над надлез на ул „Гладстон“.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…