Пикник, панаир и концерти в едно на четвъртото издание на Shake That Хълм

Тийнейджъри изпращат ваканцията с безплатна дискотека в гората

Миленита разпали страстите на голямата сцена снощи на поляните в подножието на Младежкия хълм, където се събраха малки и големи за откриването на четвъртото издание на Shake That Хълм. Българската поп и джаз изпълнителка попита всички в публиката ли се забавляват и като чу няколко „не“-та, призова всички, които са отговорили отрицателно да минат отпред, за да си получат заслуженото.   

Както обещаха организаторите на тридневния фестивал в шейка са забъркани яки съставки. Класически червен автобус на два етажа предлага освен място да си хапнеш бургера и площадка за селфита. Другата точка за снимки във фейса са двата оранжеви елена, под чийто навес може да се добиете и с временна рекламна татуировка.

Семейните пикници са превзели поляните. Боси деца лазят наоколо, а някои от тях опитват и първата си глътка бира от ръцете на мама. Съветваме родителите, който не мота да отказват да си вземат парички и за лунапарка – изкушаващ е.   

За лакомниците има още палачинки с радиус 70 см, казанлъшки понички и розов захарен памук, който боядисва яко.    

Този уикенд тийнейджърите под тепетата изпращат ваканцията с безплатни дискотеки в гората. В петък имаше луди танци на миксовете на Dimitar Pavlov,  Tommy Riverra, Miss Lidia и Versus. В събота зад пулта застават: Ico,  Petko Gochev, D-phrag & Toppy, Steven и  Vanina. В неделя е ред на: Alex K., Victor M, Giorg, Ill-Q, Todd и Pacho & Pepo. Всичко това е гарнирано с подходящото дискотечно осветелени и аромат на ганджа, разбира се.

Цена на халба бира започва от 3 лева.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…