Вече пета година единственият двуезичен онлайн пътеводител под тепетата Lost in Plovdiv е своеобразен компас за истински значимите неща наоколо, за скритите съкровища, за историята, за мозайките, заровени преди десетки векове, които трябва непременно да бъдат зърнати, за ултимативните места под тепетата. 

Уебсайтът не е само класация и представяне на най-актуалните заведения и места в града, но и незичерпаем източник на интересни истории, градски легенди и безспорни исторически факти. За това време събрахме стотици приятели и ежедневно хиляди посетители откриват винаги по-нещо ценно и полезно в съдържанието ни.

От този сезон Lost in Plovdiv вече излиза от екрана и се доближава до хората със своята карта, която в своето първо издание представя най-новата забележителност под тепетата – Епископската базилика на Филипопол.

В нея ще намирате препоръчвани от нас места за хапване, престой или пък приятно изкарване, както и всякаква информация за забележителностите в Пловдив. Планирано е картата да излиза два пъти годишно и всеки път да има разнообразно съдържание. Форматът е джобен и удобен за разнасяне по турове и разходки.

Може да я намерите в избрани обекти за настаняване, храна и развлечение, туристическите центрове, някои забележителности, при разходка с гидовете на Free Plovdiv Tour и използване на електрическите тротинетки HOBO!

 

А за всичко новости в града и за полезни информационни статии, не пропускайте всеки ден да се отбивате на сайта!

Източник: Lost in Plovdiv

1 comment

 • Comment Link SUSAN BENSON SUSAN BENSON Окт 01, 2021

  Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

  Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг.

  Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин.

  Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
  * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
  * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем.
  * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението.
  * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%.
  * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема
  * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години.
  * Просто онлайн приложение.
  * Персонализирано ръководство и опит.
  * Без скрити такси

  Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят

  За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез
  Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…