” 11 състояния на любовта. Любовта като невъзможност, несбъдване, упой. Полъх сред който се загубваш, давиш, разплиташ фибри и сетива. 11 състояния, в които любовта преминава през видимо и невидимо, през възторг и печал или просто въздишката на Чехов”.

Всичко това може да се види, почувства, преживее в изложбата на Тита Димова- Вантек – “Чехов срещу Чехов” в галерия U P.A.R.K., която се открива днес, от 19 часа. Събитието е част от програмата на Есенния театрален фестивал “Сцена на кръстопът”. А галерията ще открие новия сезон след пълен ремонт и ще зарадва многобройните си почитатели в Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…