Участниците ще се присъединят към честванията на 134-ата годишнина от Съединението на България

Рокери – туристи, с 250 железни коне, трупат впечатления от групови пътувания до  исторически места и забележителности у нас

Снимки Владо Янев

В навечерието на Съединението площад „Академик Николай Хайтов” в  Асеновград се изпълни с рокери – туристи от Европейската Голд Уинг Федерация – GWEF*. Внушителна колона с рокери и техните машини е съставена от 25 страни в цяла Европа. Това е традиционна международна, организирана от мото клуб „Златно крило“.

Близо 400-те души с 250 железни коне днес ще се присъединят към честванията на 134-та годишнина от Съединението на България. Те са в Града на тепетата от няколко дни и вече са се превърнали в световна информационна агенция, която предава от мотор на мотор за красотите и културата на Пловдив.

Посещението е част от програмата на Седмата международна среща на мото-туристи в град Пловдив.  Тя представя и популяризира България, в частност Пловдив, Асеновград и региона, с традиции, култура, бит, кухня и природа, както  създава нови приятелства и партньорства между Gold Wing –клубовете и отделните мото-туристи в страната и чужбина.

*„Европейска Голд Уинг Федерация- GWEF” е сдружение с обща членска маса  приблизително 22 000 души. Под егидата на GWEF всяка седмица се провежда среща, наречена „Треффен”, в различна страна – членка на федерацията.  През 2019 година от 04-08 септември за страната, като страна домакин, организатор на срещата се явява „Мото Клуб Златно Крило” – България.     

                   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…