Опашки за билети се извиха пред касата на Драматичен театър-Пловдив за представленията – част от програмата на есения фестивал „Сцена на кръстопът”. Най-голям е интересът на публиката към „Актрисата” с Аня Пенчева и Стефан Данаилов, „Празникът” на Явор Гърдев, „Спускане от връх Морган” на режисьора Николай Ламбрев-Михайловски, „Тъпи ентусиасти” на Теди Москов и концертът „За Тодор Колев” на Камен Донев и приятели.

Откриването на „Сцена на кръстопът” е на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър с премиерата на „По-полека” по песните на Стефан Вълдобрев. Спектакълът с режисьор Владимир Люцканов е съвместен проект на трупите на Пловдивския театър и Младежки театър „Николай Бинев”. В „По-полека” ще видим талантливите артисти от двете трупи.

Само преди дни – по време на концерта си с „Обичайните заподозрени” на Античния театър, Стефан Вълдобрев извика на сцената участниците в спектакъла „По-полека” и ги представи на публиката с покана да ги гледат.

След премиерата на новото представление на Драмата, театралната публика ще се наслади на още много интересни спектакли. Ще има и множество съпътстващи събития, които си струва да бъдат посетени.

Фестивалът тази година е под мотото „Театъра: невъзможното” и се случва с подкрепата на меценатското семейство – главния спонсор козметична компания Роза Импекс, КЦМ 2000, Кабиле, МАИ-ГРУП ЕООД, Атаро Клима, Ондулин.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съмишленик и партньор на фестивала е Драматичен театър-Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…