Print this page
Десетки поляха новото дизайн студио в Капана
 
Рапърът Бобо влезе в Капан за чудовища снощи. Музикантът като редовен клиент на What a Monster се гмурна в новата им дизайн хралупа в Капана. Тя бе открита подобаващо- сред десетки почитатели на бранда с много бира и гигантски блокове натурален и млечен шоколад, от който гостите къртеха директно с ръце. Младите творци  са една от групите, които спечелиха право да обитават едно от 10-те помещения в първият арт квартал в инициативата на общината. Много готини чудовища пъплят от тийшъртите, бермудите и различните аксесоари, окачени по „витрините”. Търговски площи в този арт дюкян няма. Касата е заменена от DJ техника, а вместо рафтове има простори, на които с дървени щипки е окачено прането (стоката на монстерите в случая ).
 
Специални гости на партито бяха Soul Searching Radio & CTP Records, Dj Skill и FREAK Collective - Stoiko Milev, Angel Dyulgerov, Konstantin Beshkov. А Капана живна като за началото на седмицата на дизайна. Това е вашия дом, влизайте в семейството на монстерите, призоваха домакините с чаша със сангрия в ръка.
 
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…