Отново ще ви плени на 26 август от 19 ч. във Wunderbar на ул. „Бетовен“ 2  Популярният формат ТЯ в Пловдив е месечно събитие, което дава възможност на момичета и жени с различни истории

Събитието е с вход свободен и ще се проведе навън при спазване на всички противоепидемични препоръки

Популярният формат ТЯ в Пловдив е месечно събитие, което дава възможност на момичета и жени с различни истории и професии да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъскали, и успехите, които са постигнали.

Целта на срещите е да бъдат уютно пространство, в което присъстващите да открият вдъхновение и приятелска подкрепяща среда в следването на своите стремежи.

На августовското събитие ще се срещнем отблизо с Невена Пачеджиева и Петя Грудева.

Невена Пачеджиева е ландшафтен архитект, учител в Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков“, активист на тема градска среда, екология и нормалност.

Нейна кауза е мнението на специалистите да бъде зачитано, уважавано и изпълнявано. „Това ще доведе до много по-безопасни, красиви и устойчиви населени места и дори политики,” споделя Невена.

Петя Грудева е социален мениджър и психолог.

Петя управлява международни проекти в областта на развитието на професионални умения, внедряване на иновативни професии и подкрепа на ранното детско развитие. Има над 15 г. опит в работата в неправителствения сектор, член е на УС на Национална асоциация на работещите с хора с увреждания.

Събитието е с вход свободен и ще се проведе навън при спазване на всички противоепидемични препоръки!

Социалният формат ТЯ в ...™ е създаден от Академия „Екатерина Каравелова“ в Пловдив през юни 2018 и вече се провежда и във Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Видин, Враца и Монтана. През това време са се провели повече от 70 събития, организирани от доброволци в партньорство с местни заведения, галерии и популярни места за срещи, до момента са дали трибуна на над 100 жени. Стотици хора са посетили събитията, а излъчванията във Фейсбук са гледани над 10 000 пъти. За краткия период, в който съществува, социалният формат ТЯ в...TM е достигнал до близо 200 000 човека в национален мащаб, а екипът от доброволци, живеещи в 11 различни града, получи номинация за Национална доброволческа инициатива на 2019 година.

„Тя в Пловдив“ се организира на доброволчески принцип от Вероника Йовчева, Елена Лулчева, Катерина Чобанова, Жулиет Яркова, Йоана Иванова и Стилиана Ралева.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…