Снимка на корицата: Лина Кривошиева

„Тя в Пловдив“ се завръща с ентусиазъм и свежа енергия. Първото събитие за годината ще се състои на 03 юни (четвъртък) от 19 часа във Wunderbær – Hills Beer Bar & Shop на ул. „Бетовен“ 2. Този месец ще гостува Гина Кафеджиян, проектен мениджър в областта на култура и изкуствата, част от екипа на Фондация „Пловдив 2019“, и Елизабет Портева, енолог в семейна винарска изба, четвърто поколение винар, който следва и претворява българските традиции за произвеждане на максимално натурални, живи и неподправени вина от български сортове.

Популярният формат ТЯ в… е месечно събитие, което дава възможност на момичета и жени с различни истории и професии да споделят своите преживявания, препятствия, с които са се сблъскали, и успехите, които са постигнали. Целта на срещите е да бъдат уютно пространство, в което присъстващите да открият вдъхновение и приятелска подкрепяща среда в следването на своите стремежи.

„Тя в…“ се ражда в града под тепетата, а днес обединява близо 40 доброволци, които редовно организират формата в Пловдив, Варна, Габрово, Велико Търново и Сандански и още 6 града в страната. Над 70 събития, организирани от доброволци в партньорство с местни заведения, галерии и популярни места за срещи, до момента са дали трибуна на над 100 жени. Стотици хора са посетили събитията, а излъчванията във Фейсбук са гледани над 10 000 пъти. За краткия период, в който съществува, социалният формат ТЯ в… е достигнал до близо 200 000 човека в национален мащаб, а екипът от доброволци, живеещи в 6 различни града, получи номинация за Национална доброволческа инициатива на 2019 година.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…