“Илън Мъск: PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще” с гласа на Ники Кънчев

 

 

От 13 март 2021 г. аудио библиотеката на Storytel се обогатява с дългоочаквано заглавие. Единствената официална биография на дръзкия бизнес предприемач Илън Мъск, вече може да бъде слушана в популярната аудио стрийминг платформа на български със специалното участие на Ники Кънчев. Водещият на “Стани богат” споделя, че за него биографията на най-богатия човек в света е един “съвременен учебник”.

 

 

“Наистина технологиите промениха всичко и това се случва пред очите ни. Мъск е един от хората, който ще ви поведе на това приключение. Ще тръгнете от Южна Африка, където е роден, ще отидете до Канада, където е отишъл с една раница и с двеста долара, ще минете през Силициевата долина, през Чикаго, за да стигнете до мечтата му и до Марс.”, разказва Кънчев за преживяването, което предлага аудиокнигата.

 

 

В процеса по създаването наИлън Мъск: PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще  участие взима и самият бизнесмен. Информацията за книгата е написана след повече от 50 часа разговори с Мъск и интервюта с около 300 души. Биографията разкрива житейския път на едно момче с нелеко детство от ЮАР до световния бизнес елит. Авторът на биографията е журналистът Ашли Ванс. Той разказва историите на различните компании, ръководени от Илън Мъск, сред които и PayPal, Tesla, SpaceX, и визионерския подход на предприемача към създаването на едно различно бъдеще. Аудиокнигата представя и интригуващи истории, разказани от разочаровани служители или хора от обкръжението на Мъск.

 

 

Българските потребители на Storytel имат възможността да проследят развитието на живота и кариерата на Илън Мъск, разказани от журналистът и радио водещ Ники Кънчев. “Toва беше едно от най-интересните преживявания за мен през изминалата година”, споделя Ники Кънчев в специално видео за платформата. “Исках хората да настръхват, като слушат книгата, както аз настръхвам като чуя изречението на Ашли Ванс: Тук Tesla e на крачка от провала. Мъск е физик, химик, отличник. Винаги съм искал отличниците да са герои.”

 

 

Блестящият и прагматичен ум, смелото въображение, в комбинация с усърдна работа са верни партньори на Илън Мъск във всяка иновация. Биографията на предприемача, инженер, изобретател, инвеститор и милиардер е една мотивираща история за всеки, който започва ново бизнес начинание и един “съвременен учебник”, както самият Ники Кънчев го нарича.В категориите “Биографии”, “Самоусъвършенстване” и “Бизнес и икономика” на Storytel можете да откриете още много интересни истории на вдъхновяващи личности, бизнеси и идеи и още над 200 000 заглавия на български и английски език.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…