Пътуване във времето – това е основната тема, засегната в най-новия видеоклип към песента “One shot” на пловдивската група „Респект“.

„Някак, ми се иска, песента, както й клипът към нея да „проговорят“ сами на публиката. Вярвам, че всеки като индивидуален човек ще си ги интерпретира според себе си, а това е най-хубавото в изкуството.“ Така коментира композиторът и изпълнител Цветан Николаев посланието, което отправят към аудиторията си.

„Ретроспекция и мечта. Около това се завъртя идеята на видеото. Ако човек отдели време да преразгледа вече случилото се, да вземе поуките и научи уроците „бъдещето не е проблем“, както се казва в песента. Заради това и дестинациите, които подбрахме за снимките на клипа са именно тези. Замъкът „Влюбен във вятъра“ е съхранил „“миналото“, но реално представлява сбъднатата мечта на един човек“, разяснява Вероника Фетфова, част от екипа. Това е първото парче на дуото след дългогодишна пауза.

Сред феновете им беше плъзнала мълвата, че групата се е разпаднала, но това никога не е било факт. „Трябва да правиш нещата само когато ги усещаш, или поне при мен е така. Все пак това е емоция. Всичко се случва, „когато му дойде времето“. По този начин, с усмивка на уста, Крум коментира отсъствието си. „Обградени сме със свестни и кадърни хора, тук отваряме скоба за благодарност и към Иво Рашков, без когото това видео нямаше да се случи. Тепърва ще реализираме идеи“, заключват от „Респект“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…