Print this page

 

 

Устойчивост на стрес и мотивация във време на трансформация

 

Във време на непредвидимост и необичайни ситуации, в което офисът ни е където намерим, а стресът неминуемо ни съпътства, подкрепата към всеки един как да се справим със ситуацията и да останем ведри, позитивни, продуктивни и мотивирани е особено важна.

 

Поканихме психолога Ани Владимирова за интересен онлайн семинар – дискусия на тема „устойчивост на стрес и мотивация във време на трансформация“

 

 Дата: 12.11.2020 г.

 

Начален час: 16.00 ч.

 

Събитието и дискусията може да гледате на живо на следния линк: https://us02web.zoom.us/j/87885331538

 

Или на:  https://www.facebook.com/OfficeNostalgia.

 

Психологът Ани Владимирова ще отговори на всеки Ваш въпрос и ще ви консултира по казуси в реално време.

 

Повече за лектора:

 

През изминалата нелека половин година Ани Владимирова работи основно по темата за „ковид-предизвикателството”, използвайки в своя практически и теоретичен опит доказани съвременни американски и европейски психологически техники.

 

Тя потвърждава, че хората, попаднали във физическа и/или социална изолация, в пъти увеличават нивото на тревожност и стрес. Именно балансът между работа и личен живот е ключът към нашата ефективност и усещането за полезност и удовлетвореност не само в работата. Той е възможен само когато сме достатъчно устойчиви на стрес.

 

Част от темите на срещата - дискусия ще бъдат:

 

·        намирането на «скритите резерви» у всеки човек;

 

·        изграждането на умения за управление на фокуса на вниманието и мисловния процес;

 

·        формирането на стратегическо търпение;

 

·        полагането на здрави основи за управление на емоциите чрез конкретни техники;

 

·        разпознаването на симптомите на посттравматичен стрес, които са изключително важни за запазването на психичното здраве.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…