Безплатни творчески работилници за деца в галерия "PLOVEDIV" организира Асоциация "Голям брат, Голяма сестра - България"

Асоциация "Голям брат, Голяма сестра - България" организира за втори път поредица от творчески занимания за деца "Оффлайн ваканция 2" в началото на лятната ваканция - от 5 до 13 юли в галерия "PLOVEDIV", Капана.

Участието е безплатно, а работилниците ще бъдат водени от доброволци на Асоциацията и ще целят да ги откъснат от времето, прекарвано пред екраните, като ги насърчава да развиват своите таланти и хобита.

Какви са условията за участие?

- деца на възраст между 9 и 13 години;
- да имат съгласието на родител/настойник;
- желателно е да могат да присъстват на всички занимания от 5 до 13 юли 2021 г. от 10:00 до 13:00 часа (без неделя - 11 юли);
- по време на работилниците не трябва да изпозлват телефони, таблети, смартчасовници и други електронни устройства;
- не е нужно да имат изразени творчески наклонности;
- може да се включат и деца, които живеят извън Пловдив.

Какво точно ще се случва?

Доброволците на Асоциацията създодоха програма, в която са включени 9 еднодневни занимания. Те ще водят 8 творчески работилници спрямо собствените си интереси и хобита на теми като цветознание, аниме култура, фотография с традиционни средства, рисуване върху текстил, творческо писане, рисуване с пръсти, ораторски умения и др. Освен тях, в програмата e включенo и едно интерактивно занятие на открито.

Заниманията ще се провеждат всеки ден от 5 до 13 юли 2021 г. (без неделя -11 юли) от 10:00 до 13:00 ч. в галерия "PLOVEDIV", Капана, ул. "Павел Куртевич" 3.

Как да запиша своето дете?

Можете да запишете детето си, като попълните настоящата форма. Ще се свържем с всички Вас, които са попълнили формата до 30-ти юни 2021 г. най-напред по имейл, а после и по телефон.

NB! Тъй като капацитетът на галерията е ограничен, можем да сформираме група от максимум 10-12 деца. При получени повече кандидатури, децата ще бъдат включвани според реда им на подаване на формата, тоест ще бъдат включени тези, които най-първи са се записали.

Трябва ли да заплатя нещо?

- участието в "Оффлайн ваканция 2" е абсолютно безплатно за всяко дете;
- по време на всяко занимание ще бъде осигурена бутилка вода за всяко дете;
- имаме възможност да поемаме пътните разходи от местоживеенето на детето до галерията и обратно за всеки един ден, в които се провеждат занимания, независимо дали детето живее в Пловдив или извън града.

Какви са мерките за безопасност?

– ще бъдат спазвани всички противоепидемиологични мерки в страната, а преди влизане в галерията на всяко дете/доброволец/организатор ще бъде премервана температурата;
- по време на заниманията ще се спазват мерките за физическа безопасност на децата при работа с творческите материали;
- освен доброволецът, който води заниманието, на всяка работилница ще присъства служетел от галерията и член на екипа на Асоциацията с цел съблюдаване на безопасността и дисциплината;
- по време на заниманието на открито, освен доброволците, ще присъстват поне 2-ма служители на Асоциацията.

Краен срок за кандидатстване: 27 юни 2021 г.

Как да се свържете с Асоциацията вижте на страницата на събитието във Facebook.

 

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…