Вече 24 години клубът гледа Капана отвисоко

 
Едва ли през 1997 г. някой е предполагал, че почти четвърт век по-късно Bally Club отново ще събира стотици клиенти на култовите си партита през уикендите и многобройни айляци за кафе или питие през седмицата.  За този период наистина много неща са се променили,  но мястото остана като еквивалент на думата “купон“. Под лазерните светлини са озвучавали през годините различни популярни dj-и, подът е събрал стъпките и танците на няколко поколения пловдивчани, а мнозина от нас имат поне по една любима история или интересно запознанство, за което разказваме с вълнение и до днес.

В края на 90-те в помещението с размерите на малко по-голям хол се събираха големите фенове на електронната музика и от заведението с гордост ни споделят, че това продължава да е така. „На Железарска над писоарите“ е редовната локация за забавление, а сега музиката започва от долу в по-ранните часове на вечерта. Барманите и интериорът са се променили, но щурите купони до зори и адреналиновото усещане са се запазили, защото концепцията е една и съща от самото му създаване. Тук няма нужда да позираш, защото всеки е дошъл само с една цел – да се отпусне и да се забавлява!

Купонът ще е двудневен и затова запазете отсега датите 18 и 19 юни. Традиционно в полунощ собственикът Кирил Стоянов ще разреже тортата и ще почерпи всички гости. В рамките на две уикенд вечери по трима любими ди джеи ще се грижат партито да е на макс.

В петъчната вечер (18.06) зад пулта ще застанат DJ TODD, DOC & Philip, които са добре познати диджеи имена на феновете в града под тепетата. Те са подготвили за празнуващите взривяваща компилация от диско фънк и хаус ритми.

На следващия ден (19.06-събота) музиката ще бъде селектирана от C-FUSION, NINО & PERIL – трима талантливи диджеи с модерен поглед върху електронното звучене, които ще ни представят своя динамичен, вдъхновяващ и празничен диджей сет с актуални и модерни клубни хитове.

Всички са поканени!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…