Двудневен коледен благотворителен базар и парти се организира този уикенд, 14 и 15 декември, във Wunderbaer. Събитието подкрепя цели три каузи- книжарница с мисия „Надежда“, Общински приют за безстопанствени кучета и Дом за пълнолетни лица с физически увреждания с.Езерово, община Първомай. Всеки ще може да подпомогне трите институции  като закупи избрани запазени и чисти лични вещи. На базара ще се предлагат дрехи и обувки, аксесоари, бижута, музикални плочи, книги, CD-та, домашна декорация, играчки.  Всяка вещ има препоръчителна цена, дадена от нейния притежател, а който я закупи ще реши сам къде да отиде сумата – в някоя от трите изброени по-горе инициативи.

За празничното настроение организаторите са поканили четирима DJ, бирата и кетъринга е от Hills Beer. Началото на базара в събота е от 14ч. От 17:00 до 23:00 ще пускат Fukko и Ebbesen (Vinyl). В неделя базарът отваря врати в 10 сутринта, а в 16 часа зад пулта застават Elen и Denitza.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…