Print this page

През последните години се наблюдава повишен интерес към ролята на бащата в семейството в резултат на редица демографски, социално-икономически и културни промени. Въпреки че майката все още е родителят, който се грижи основно за поколението, не е рядкост вече бащата да споделя отговорности като домакински задачи, грижа за хигиената на детето и оказване на емоционална подкрепа. Редица изследвания показват, че по-активното включване на бащата е от полза за всеки един аспект на детското развитие: физическо, социално, емоционално и интелектуално. Бащата днес е не-просто вторият възрастен в семейството. Какви са предизвикателствата? Кой и как повлиява на включването на бащата в грижите за детето? Как се изгражда една пълноценна връзка?

Скъпи родители, ще Ви очакваме на 02.05.2017(вторник) от 17:30ч до 19:00ч, за да поговорим за специалното място на таткото в живота на детето.

Адрес: гр. Пловдив, ул „Петко Д. Петков“ 23, ет.3, Медицински център БРОД

Цена на обучението: 15 лв; за двойка- 25 лв.

Необходимо е предварително да заявите своето участие на тел; 032/63 71 63 и 0879 84 13 04. Местата са ограничени!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…