Пролетта пристъпва бавно и все по-често слънцето ни се усмихва. Време е за нови емоции и нови книжни предложения. Подбрахме за теб 10 заглавия, на които да се насладиш през този сезон.

 

Законът на невинността

 

Ако си фен на криминални и съдебни романи – няма как да останеш безраличен към новия трилър на Майкъл Конъли „Законът на невинността“. В него адвокатът Мики Холър е обвинен в убийство и всички доказателства сочат, че именно той е извършителят. Ще успее ли да докаже невинността си? Ще открие ли кой стои зад всичко това? Поеми на заплетено разследване с него и разбери отговорите на тези въпроси.

 

На жените с обич

 

Обичаната Исабел Алиенде, принудена да стои у дома, както милиони други хора по света, заради пандемията, подготвя истински подарък за многобройните си фенове – „На жените с обич”. Това е разказ  за ролята и мястото на жените в обществото, а Алиенде пише с типичния си завлядяващ стил. Подари си време само за теб и му се наслади!

 

Глина

 

Българският език и история са мистика и красота! И точно на това се опира Виктория Бешлийска в първия си роман, озаглавен „Глина”. Пренеси се назад във времето със завладяващата история за Жара и Велико, чиято любов може би ще се окаже спасение за неволите на едно цяло село. Пренеси се назад във времето и в българския бит с тази завладяваща история!

 

Лъжите, които изрече

 

 „Изключително добре написан и шокиращ трилър, който постепенно ти влиза под кожата.“ Така Алекс Майкълидис описва драматичния трилър „Лъжите, които изрече” на Хариет Тайс. Потопи се в една история за това докъде водят лъжите, макар и продиктувани от добри намерения.

 

Тук, в истинския свят

 

Спомняш ли си как като дете си съчиняваше магични светове и вълнуващи приключения? „Тук, в истинския свят” ни среща с две деца с безгранично въображение, които създават това, за което винаги са мечтали. Но както често се случва и в живота – появяват се трудности. Гмурни се в една история за силата на мечтите и вярата в тях!

 

1984

 

Решихме да ти предложим книга, написана отдавна, но актуална и до днес. С нов превод от Венцислав К. Венков, „1984” отново ни вълнува и ни подтиква към екзистенциални въпроси за режимите на управление, свободата и ролята ни в обществото. Сигурни сме, че няма да съжаляваш, ако решиш да прекараш уикенда именно с тази книга.

 

Да прецакаш Дявола

 

Нека ти предложим и нещо по-различно от художествена литература – „Да прецакаш Дявола” на Наполеон Хил – американски писател, автор на абсолютния бестесър „Мисли и забогатявай”. Според самия автор книгата ни дава възможността да се освободим от „затвора” на собствените ни мисли, който ни пречи да бъдем успешни и да постигаме целите си. Звучи интригуващо, нали?

 

Перфектният обир

 

Луксозен хотел, богати гости… звучи точно като перфектното място за обир, нали? Така смятат и трима американци, главни герои в книгата „Перфектният обир” на Майкъл Крайтън , решени да направят удара на живота си, като оберат един от най-луксозните хотели в Испания. Всичко е премислено до най-малкия детайл, но нещо непредвидено подлага на риск успешността на обира. Какво? Разбери сам! 

 

Опашката

 

Колко голяма е силата на любовта? Отговорът на този въпрос се крие в романа на Захари Карабашлиев „Опашката”. Главният герой Павел е изправен пред труден избор – дали да поеме важен политически пост, или да остане със своята любима Невена, която е сполетяна от нещо, повече от странно – пораства ѝ опашка. До какви последствия водят тези съдбоносни решения? Отговорът ще откриеш на страниците на „Опашката”.

 

Хари Потър и Философският камък

 

История, с която поколения са пораснали, чакайки писмото за прием в училището за вълшебства и магия „Хогуортс”. Ако досега не си изживял магията на Хари Потър, сега е моментът да го направиш. Впусни се във вълнуващо приключение с тримата приятели Хари, Рон и Хърмаяни!

 

Това са нашите предложения за книги, които да прочетеш през тази пролет. А кои са твоите? Сподели ни в коментар.

 

Източник: Orange center

 

1 comment

 • Comment Link Susan Benson Susan Benson Мар 30, 2021

  Здравейте дами и господа, нуждаете ли се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

  Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или изпратете ми съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг.

  Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да постигнете всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

  Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
  * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
  * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
  * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
  * Гъвкав лихвен процент - достъпен лихвен процент от 3%.
  * Високи цени на одобрение
  * Гъвкаво погасяване - получавате шанса да изберете дата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
  * Лесно онлайн приложение.
  * Персонализирани насоки и експертиза.
  * Няма скрити такси

  Не губете възможност поради липса на средства. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят

  За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез този имейл адрес sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или на WhatsApp чрез +447903159998

  Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълна увереност ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…