Креатинът е един от най-често купуваните продукти, които присъстват в повечето фитнес програми. Той има отношение не само към постигането на добри спортни резултати, но и за забавяне на процесите на стареене, подобряването на паметта и прочее. Могат да се открият различни видове добавки от този вид, чието действие и ползи се доказват при правилен и редовен прием. В онлайн магазин fitnesdobavki.net ще намерите богат асортимент от препарати с креатин, но и ще научите повече за тяхната употреба. 

Какво е креатин

Рядко могат да се постигнат забележителни фитнес резултати, ако в тренировъчната програма не са включени подходящи хранителни добавки като тази. Тя е вид суплемент, който представлява молекула, произвеждана от човешкото тяло като креатин фосфат. Ролята ѝ е да доставя енергия на клетките, което води до тяхната по-висока ефективност. Creatine не е стероид и не оказва никакво вредно въздействие върху хормоните. 

Какви видове има

При правилен прием той няма странични ефекти, като е подходящ дори и за жени. Може и да се натъкнете на твърдението, че креатин монохидрат води до задържането на вода в тялото, което е отчасти вярно, а отчасти не. Факт е, че има известно водно задържане, но то не е подкожно, а се осъществява в мускулната клетка, което се определя и като предимство. Освен този вид разновидност на creatine, можете да пиете още и:

  • Хидрохлорид;

  • Фосфат;

  • Малат;

  • Кре-алкалин и др.

Ползите от приема на creatine не са никак за подценяване, като се свеждат основно до растежа на мускулна маса. Добавката се отразява благоприятно върху когнитивните умения, намалява умствената умора и подобрява паметта. Тя се определя като финансово достъпен продукт, който всеки начинаещ или напреднал фитнес ентусиаст е добре да пие. 

Откъде да го купим

Все по-често се говори за прием на хранителни добавки, с които да укрепим здравето си и да се радваме на висок тонус в натовареното ежедневие. Техните ползи не са никак малко, като се предлагат и специални препарати за спортисти. Предназначението им е по-тясно и в общи линии се характеризира с това, че те помагат за натрупването на мускулна маса, за ефективното изгаряне на мазнини, също както и за по-бързото възстановяване на тялото след динамична тренировка. 

В магазин fitnesdobavki.net ще ги откриете на достъпни цени и с много високо качество, като част от продуктовата гама са препаратите с creatine. Поръчайте подходящ вид онлайн и започнете приема му по-скоро, за да постигнете и отлични фитнес резултати. Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…