Да живеем в къща с двор - безценно! Всеки си мечтае един ден да се сдобие с имот, който да може да превърне в малък рай на земята… Красива градина с цветя, ратанови мебели с изящен дизайн и ефектно осветление, което да прави обстановката още по-приказна. Можете да се възползвате от много добри идеи за декорация на тази част от дома, избирайки да се доверите на онлайн магазин Мегахоум и селекцията от обзавеждане, битови уреди и инструменти. 

На това място ще попаднете още и на предложения за модерна техника и дървени интериорни решения за откритите площи около дома, които ще Ви привлекат с атрактивната си визия и видимо високото си качество. Люлки, шатри, чадъри и широка гама от домакински стоки - всеки имот би могъл да бъде практично и красиво обособен и то в рамките на заделения от Вас бюджет. 

Какви видове мебели за градина има

Опияняващо красива градина е начало на една приказка без край. Спокойствие, наслада за сетивата и романтичен танц на слънцето и ароматът на цветя. Ако и Вие си мечтаете за подобна идилия, разгледайте предложенията за дом и градина от магазин Мегахоум и се погрижете за всеки един квадратен метър от своя имот. На това място ще откриете градински мебели и декорация от следния вид:

  • Люлки и маси;

  • Чадъри и шатри;

  • Столове и пейки;

  • Хамаци и шезлонги;

  • Комплекти за градина;

  • Огради;

  • Арки;

  • Саксии, кашпи и др.

Можете да поръчате от Мегахоум и функционална градинска техника за модерния дом, с която да се грижите за дворното пространство по възможно най-добрия начин. Така то ще бъде винаги в изряден вид, а престоят в любимото Ви кътче на открито ще Ви носи приятни емоции и много положително настроение. 

От какви материали са направени

Повечето видове мебели са направени от естествени материали, които да са в пълно съзвучие със заобикалящата обстановка. Ратановите и дървените интериорни компоненти са най-често срещаните, но също така можете да изберете за дома си и пластмасови модели. Градинското обзавеждане от ковано желязо е също много подходящо за двор, но би намерило отлично приложение и в жилището. 

По какви критерии да ги избираме

 

Когато ни предстои да се заемем с обособяването на дома и дворното пространство, трябва да сме напълно наясно с платежните си способности. Това трябва да бъде нашата отправна точка, също както и линията, която да следваме през цялото време. Освен това критерии като качествената изработка, модерното излъчване и високата практичност също трябва да бъдат неизменна част от списъка с критерии. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…