В Пловдив ще се състои петото събитие от кампанията „Фестивал на рибата - вкусно и полезно“

Петото събитие от промоционалната кампания „Фестивал на рибата - вкусно и полезно“, която се провежда на територията в 8 областни градове на страната ще се проведе днес, 15 октомври 2020 г., в град Пловдив. Мероприятието ще се състои  на пл. „Централен” от 11:00 часа, съобщиха от Министрество на земеделието,  храните и горите.

То е част от промоционална кампания, която се организира от Министерство на земеделието, храните и горите, с цел да се скъси веригата на доставчици и потребители, като се предостави възможност на производителите да предлагат своята продукция директно.

Във фестивала ще участват множество изложители, като е предвидена и разнообразна програма. Водещ ще е актьорът Ники Станоев. Ще се проведат две кулинарни демонстрации с шеф Сандра Алексиева, най-известният кулинарен влогър в страната. Тя ще приготвят на място рибни ястия и ще дават своите съвети за приготвянето на риба у дома. За децата ще има детски кът, в който се провеждат образователни забавни игри, свързани със сектор „Рибарство“. Гостите на изложението ще имат възможност да опитат и рибни ястия на място.

Фестивалният ден ще приключи с музикалните изпълнения, от 18:00 часа, на Маги Джанаварова  и музикална група „Rewind“.

Промоционалната кампания „Фестивал на рибата - вкусно и полезно“ се стреми да постигне и положителна промяна в потребителското поведение и навици, като се увеличи консумацията на риба и рибни продукти от населението у нас.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…